Nederlands

Prof W.H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen
Nederland

Contact

Dit is ons recruitment team, klik op de profielen om ons beter te leren kennen of om te kijken hoe je contact kunt opnemen.

Rogier

Rogier

Elke dag maken wij keuzes. Deze keuzes bepalen wat we doen, maar niet wie we zijn. Ik wil graag een moment met jullie delen waar ik een keuze moest maken. Tot mijn 26e stond bij mij alles in het teken van mijn sport honkbal. Op mijn 26e gaf ik mijzelf twee keuzes: Werken of studeren. Ik heb voor het tweede gekozen. Ik heb vier jaar genoten van de Johan Cruyff University en mijn diploma behaald op mijn 31e jaar. Deze keuze heeft het voor mij mogelijk gemaakt om te werken binnen dit mooie bedrijf. Naast mijn functie speel ik nog steeds honkbal met vrienden en ben ik jeugdcoach van het honkbalteam van mijn dochter Fien.

In mijn functie is het belangrijk om te weten wie jij bent. Ik ben op zoek naar jouw verhaal. Waar ligt je passie, waar ben je trots op en wat zijn jouw keuzes?

Je kunt mij bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-12779438. Mailen mag natuurlijk ook: rogier.vandepoel@cpm.nl

Stella

Stella

Het was die bewuste nacht in augustus 2004 dat ik me realiseerde dat mijn financiën wel erg snel slonken en ik op zoek ging naar een leuke bijbaan. Ik kwam bij CPM terecht, alwaar ik nu al geruime tijd naast mijn beeldend kunstenaarschap, parttime als Recruiter werkzaam ben. Een fijne afwisselende combinatie, welke aan beide kanten z’n vruchten afwerpt. Samen met de altijd blije Rogier en de adequate Irina vormen wij een sterk team die veel kandidaten een mooie baan kunnen bieden.

Heb je een leuke flexibele job gezien die bij jou past? Wacht niet en neem snel contact met mij op! Bereikbaar ben ik op: 020 – 7122055, maandag t/m donderdag vanaf 12.00 uur.
Mailen mag natuurlijk ook naar: stella.veldkamp@cpm.nl

Irina

Irina

Met veel energie en enthousiasme probeer ik zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn werk het beste uit mijzelf en anderen te halen. Ik word blij van het verbinden van mensen en ondersteun talent graag bij het maken van een stap in hun carrière. Ik kijk verder dan alleen het Cv om zo een goede match te kunnen maken en ga opzoek naar persoonlijkheid, interesses en drijfveren. Naast mijn werk als recruiter geniet ik graag van lekker eten, het liefst met vrienden of familie. Mijn uitlaatkleppen zijn hardlopen, motorrijden en koken.

Dit zijn een aantal aspecten die voor mij belangrijk zijn. Heb je een leuke job gezien die bij je past, dan kom ik graag meer over jou te weten.
Je kunt mij bereiken via: 06-55794455 of connect via: https://nl.linkedin.com/in/irinakohler
Mailen kan ook: irina.kohler@cpm.nl